Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Hameau de Cannisses Pampa 4 pers.

Gruissan, Frankrijk

 

le-hameau-de-cannisses-pampa-4-persle-hameau-de-cannisses-pampa-4-persle-hameau-de-cannisses-pampa-4-persle-hameau-de-cannisses-pampa-4-persle-hameau-de-cannisses-pampa-4-pers
Favoriet 
     

    v.a. 383

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Le Hameau de Cannisses Pampa 4 pers. in Gruissan

    Op 300 meter van de zee en het strand gelegen kleinschalig vakantiepark met houten bungalows. Er is een zwembad op het park dat geopend is van 1 april tot 30 oktober en die m.u.v van juli en augustus wordt verwarmd tot 22 graden. Er is een wasserte, kleine supermarkt (hele seizoen open), bar en restaurant (open van half juni tot begin september) op het park. Er is een electrische barbeque gratis beschikbaar op aanvraag voor de gasten van het park. Barbequen met vuur/houtskool is verboden. Bij de supermarkt op het park is er een wifi-point. Op nog geen 100 meter afstand vindt u een restaurant, bar, supermarkt, pizzeria en fietsverhuur. Voor de hele familie zijn er volop activiteiten aan en nabij het strand, het park en in het dorp.



    Alle houten bungalows zijn voorzien van aircondition voor de warme dagen en electrische verwarming voor in het voor- en naseizoen. Ook is er een overdekt terras met tuinmeubelen en rondom iedere bungalow een kleine tuin. De keuken is uitgerust met electrische kookplaten, een koelkast, oven en koffiezetapparaat. In de badkamer is er een douche en een toilet. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed en een dubbele hangkast. In de woonkamer staat een 2 persoonsslaapbank en een stapelbed. . Kussens en dekbedden zijn standaard in de bungalow aanwezig. Lakens, slopen en handdoeken dient u zelf mee te nemen of kunt u huren op het park. De totale oppervlakte van de bungalow inclusief het terras bedraagt 25m2. In juli en augustus worden er geen honden toegelaten op het park.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas