Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gordes Duplex 3p8 La Bastide des Chénes

Gordes, Frankrijk

 

gordes-duplex-3p8-la-bastide-des-chenesgordes-duplex-3p8-la-bastide-des-chenesgordes-duplex-3p8-la-bastide-des-chenesgordes-duplex-3p8-la-bastide-des-chenesgordes-duplex-3p8-la-bastide-des-chenes
Favoriet 
     

    v.a. 816

    • Max. 8 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Gordes Duplex 3p8 La Bastide des Chénes in Gordes

    Gelegen in het Provençaalse achterland, vlakbij de plaats Gordes (met de titel "mooiste dorp van Frankrijk") ligt het vakantiepark. Het vakantiepark ligt tegen een berghelling op een domein van enkele hectaren eikenbomen. U vindt er een (onverwarmd) buitenzwembad van 15 x 7 meter (ligbedden tegen betaling) en een apart kinderbad, een bowlingbaan, een pingpongtafel en een parkeerplaats. De huurprijs is inclusief bedlinnen, een gratis satelliet-tv en eindschoonmaak (exclusief keukenhoek en serviesgoed). U kunt op aanvraag gratis een babypakket reserveren. Tegen een meerprijs kunt u extra reserveren voor een handdoekenpakket en de eindschoonmaak van de keukenhoek en het serviesgoed. Deze betaal je ter plekke. Huisdieren zijn niet toegestaan. De plaats Gordes met winkels ligt op 2 km afstand.

    Het 3 kamer appartement is in duplex stijl gebouwd, geschikt voor maximaal 8 personen en beslaat een oppervlakte van 44 m2. Op de begane grond vindt u een woonkamer, een keukenhoek, een badkamer en een apart toilet. De woonkamer is voorzien van een tweepersoons slaapbank en een eethoek. De keukenhoek is voorzien van een keramische kookplaat, een oven, een vaatwasser en een ijskast. Ook op de begane grond is er een gesloten cabine met een stapelbed. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de mezzanine met 2 eenpersoonsbedden of gesloten cabine met een stapelbed. Tevens bevindt zich op de begane grond een slaapvertrek met een stapelbed. Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoons bed. . Bij de prijs is het bedlinnen, een gratis satelliet TV en de eindschoonmaak (exclusief keukenhoek en vaatwerk) inbegrepen. U kunt op aanvraag gratis een babykit reserveren. Tegen betaling kunt u extra reserveren voor een handdoekenpakket en de eindschoonmaak voor de keukenhoek en het vaatwerk. Dit betaaltu verder ter plaatse. Huisdieren worden niet toegestaan.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac