Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Terrasses de Veret 3p 6p

Flaine, Frankrijk

 

terrasses-de-veret-3p-6pterrasses-de-veret-3p-6pterrasses-de-veret-3p-6pterrasses-de-veret-3p-6pterrasses-de-veret-3p-6p
Favoriet 
     

    v.a. 866

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Terrasses de Veret 3p 6p in Flaine

    Het Flaine resort staat op een hoogte tussen 1800 en 2500m, het is verbonden met andere skiresort vanaf Grand Massif zoals Morillon, Les Carroz ou Samoëns. Het gebied staat bekend om de locatie op de top van de Grand Massif, om de 265 km aan pistes en om de beste sneeuwrecords in de Franse Alpen.  
    Het staat in Flaine-Forêt, op een hoogte van 1600 m, in een mooie en rustige omgeving, de residentie biedt accommodaties voor 4-10 personen. De residentie ligt mooi, dichtbij het centrum van het resort en direct naast de Grans Vans stoeltjeslift, u kunt zonder enige moeite naar de skipistes en kunt op uw ski's naar huis.   
    De residentie is ingericht met een binnenzwembad, sauna, Jacuzzi, gratis toegang tot internet bij de receptie, lift, zitkamer met open haard, ondergrondse parkeerplaats, ski kluis en opslagruimte voor uw bagage.

    Het duplex appartement heeft een oppervlakte van 42-44m2 en is geschikt voor 6 personen.  
    U vindt hier ook een woonkamer met tweepersoonsslaapbank of uitschuifbed, geschikt voor kinderen, twee slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een badkamer met bad en aparte toilet. Er is een extra doucheruimte en toilet.  
    De keuken is compleet ingericht met een afwasmachine, elektrische kookplaten, magnetron, oven met grill, koelkast.   
    Het appartement biedt een terras of balkon      
    Toegang tot WIFI internet alleen bij de receptie

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône