Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping de Kerleyou

Douarnenez, Frankrijk

 

camping-de-kerleyou
Favoriet 
 

v.a. 171

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping de Kerleyou in Douarnenez

Camping de Kerleyou is een leuke, maar niet al te grote camping met veel mogelijkheden. Er is een overdekt zwembad te vinden met daarnaast een verwarmd buitenbad voor de kleintjes. In de speeltuin kunnen de kleinste zich vermaken op het speeltoestel terwijl de wat oudere kinderen een potje 'rond-de-tafel' spelen op de tafeltennistafel. Aan dit soort tafels worden op campings over het algemeen vriendschappen voor het leven gesloten. In het winkeltje van de camping kunt u terecht voor de kleine dagelijkse boodschappen en in het hoogseizoen kunt u in de ochtend heerlijke, verse broodjes afhalen. Dat is nog eens een goed begin van de dag! In het hoogseizoen is er voor de kinderen een klein animatieprogramma en is er een barretje aanwezig waar wat snacks en maaltijden kunnen worden afgehaald. Wilt u liever zelfs koken, dan kan dat in uw geboekte accommodatie, of u steekt, voor het ultieme vakantiegevoel, zelf de BBQ aan. De safaritenten beschikken over eigen

Camping de Kerleyou is een leuke, maar niet al te grote camping met veel mogelijkheden. Er is een overdekt zwembad te vinden met daarnaast een verwarmd buitenbad voor de kleintjes. In de speeltuin kunnen de kleinste zich vermaken op het speeltoestel terwijl de wat oudere kinderen een potje 'rond-de-tafel' spelen op de tafeltennistafel. Aan dit soort tafels worden op campings over het algemeen vriendschappen voor het leven gesloten.

In het winkeltje van de camping kunt u terecht voor de kleine dagelijkse boodschappen en in het hoogseizoen kunt u in de ochtend heerlijke, verse broodjes afhalen. Dat is nog eens een goed begin van de dag!

In het hoogseizoen is er voor de kinderen een klein animatieprogramma en is er een barretje aanwezig waar wat snacks en maaltijden kunnen worden afgehaald. Wilt u liever zelfs koken, dan kan dat in uw geboekte accommodatie, of u steekt, voor het ultieme vakantiegevoel, zelf de BBQ aan.

De safaritenten beschikken over eigen kookgelegenheid en sanitair. U hoeft zodoende niet in uw badjas met uw tandenborstel naar het sanitair gebouw!

Camping de Kerleyou ligt in Finistère, een departement in de provincie Bretagne. Finistère is gelegen in het puntje van Bretagne en dan haar naam de woorden 'fin des terres', dat 'het einde van het land' betekent. Deze streek staat bekend om haar veelzijdigheid, van prachtige baaien met fijne stranden tot authentieke dorpjes en havenstadjes. Hier vindt u het allemaal. In een aantal van deze baaien is het water erg rustig en dat maakt het ideaal voor het beoefenen van verschillende watersporten als snorkelen, vissen en suppen (stand up paddle).

Het stadje Douarnenez ligt op op ongeveer 3,5 km. van camping le Kerleyou af. Hier vindt u naast een heel leuk haventje ook allerlei voorzieningen. In Douarnenez kunt u terecht voor onder andere de boodschappen, brood, een drankje of een goed diner in een van de (vis)restaurants. Naast deze voorzieningen is er ook nog een weekmarkt te vinden in Douarnenez met allerlei lokale producten, deze vindt over het algemeen op de maandag plaats.

Quimper is een stad van kunst en geschiedenis, Locronan deze mooie stad met karakter. In beide steden vindt u vele voorzieningen en uiteraard is ook hier een markt met lokale specialiteiten te vinden.

Rondom Douarnenez zijn vier stranden te vinden, de dichtstbijzijnde, op ca. 1.5 km. afstand is Plage du Sables Blancs. Op iets meer afstand zijn de stranden genaamd Saint Jean, Dames, en Ris te vinden. Voldoende keus dus voor een verfrissende duik.

- Douarnenez: ca. 3.5 km
- Locronan: ca. 15 km
- Quimper: ca. 30 km
- Brest: ca. 75 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte accommodatie toegestaan

Afstand vanaf Utrecht: ca. 1010 km

- Huisdieren zijn niet toegestaan in de accommdaties van Tendi
- Zwemshorts niet toegestaan in het zwembad

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas