Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chinon 2p 4 Clos St Michel

Chinon, Frankrijk

 

chinon-2p-4-clos-st-michelchinon-2p-4-clos-st-michelchinon-2p-4-clos-st-michelchinon-2p-4-clos-st-michelchinon-2p-4-clos-st-michel
Favoriet 
     

    v.a. 364

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Chinon 2p 4 Clos St Michel in Chinon

    Deze mooie vakantie residentie met groene daken kijken uit over het landgoed met wijngaarden aa de rechteroevers van de Wiense rivier, dichtbij het Chinon kasteel en de middeleeuwse stad. Bij de residentie kunnen de gasten gebruik maken van een verwarmd buitenzwembad, solarium en fitnesscentrum. Voor hen die wat verder willen kijken is de Loire vallei wijnroute een perfecte keus. Wandelen, fietstochten maken, varen met een boot op de Weense rivier of Chinon bezoeken met paard en wagen is ook pure verwennerij.

    Het appartement met twee kameres heeft een oppervlakte van 28m2 en is geschikt voor vier personen. Er is een woonkamer met twee slaapplaatsen en een slaapkamer met twee slaapplaatsen. Daarnaast vindt u bij de accommodatie een ingerichte keuken met keramische platen, koelkast, magnetron en afwasmachine., een badkamer of doucheruimte met aparte toilet behalve de appartementen voor gehandicapten.

    De appartementen  op de begane grond biedt een tuin, op de verdiepingen vindt u een terras of balkon. Houd er rekening mee dat de foto's en de beschrijving van het interieur slechts een indicatie zijn.

    Vier eenheden van deze accommodaties zijn comfortabel toegankelijk met rolstoel en zijn aangepast voor gehandicapten. Neem contact met ons op over de aanpassingen of het aansluit bij wat u nodig heeft. U kunt deze met voorkeur boeken op basis van beschikbaarheid.


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac

    Vakantiepark Residence Château de Salles

    Op korte afstand van de Atlantische kust, iets ten zuiden van Bordeaux, ligt het vakantiepark Château de Salles. In deze zonnige regio is alles voorhanden voor een onvergetelijke vakantie. Leuke badplaatsen aan de kust, mooie stranden en leuke stede..

    Salles