Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Alaska - 9 personen

Châtel, Frankrijk

 

chalet-appartement-alaska-9-personen
Favoriet 
 

v.a. 451

  • Beoordeeld met een 8
    (3 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 9 personen
  • Woonoppervlak: 140 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Chalet-appartement Alaska - 9 personen in Châtel

Het chalet-appartement Alaska is gelegen in de wijk Etringa, op ongeveer 500 meter van het centrum van Châtel. Vanuit het centrum brengt de Super-Châtel cabinelift je naar het gelijknamige skigebied, met aansluiting op het Zwitserse gedeelte van Les Portes du Soleil. Het centrum en de cabinelift zijn gemakkelijk bereikbaar met de gratis skibus die vertrekt op 50 m afstand van het chalet. De skibus rijdt zeer frequent gedurende de hele dag.
Châtel is een authentiek wintersportdorp met voor ieder wat wils. Liefhebbers van een gezellige après-ski kunnen terecht in diverse bars en daarnaast zijn er vele sfeervolle restaurants. Kleine kinderen kunnen leren skiën bij club Piou Piou en rodelen op meerdere rodelbanen. Châtel is bovendien zeer geliefd bij langlaufers en wandelliefhebbers. Na een dag op de piste kun je in het Forme d'O Centre Aquatique o.a. ontspannen in het binnenzwembad en de sauna.
Het appartement Alaska bevindt zich in een chalet en is geschikt voor 9 personen. Dit appartement is verzorgd en sfeervol ingericht en is voorzien van een skiberging met skischoendroger en Wi-Fi internetverbinding. Op het ruim balkon op het zuidwesten geniet je van het winterzonnetje en het vrije uitzicht op het berglandschap van de Vallée d’Abondance. Er is één overdekte parkeerplaats beschikbaar en één buiten bij het chalet.
  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • wasmachine
Beschikbaarheid Prijs
Van 21-12-2024 t/m 28-12-2024 (7 dagen) 658,- Boek
Van 28-12-2024 t/m 04-01-2025 (7 dagen) 789,- Boek
Van 04-01-2025 t/m 11-01-2025 (7 dagen) 451,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets