Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Studio Standard Cannes Verrerie S4

Cannes, Frankrijk

 

studio-standard-cannes-verrerie-s4studio-standard-cannes-verrerie-s4studio-standard-cannes-verrerie-s4studio-standard-cannes-verrerie-s4studio-standard-cannes-verrerie-s4
Favoriet 
     

    v.a. 603

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Studio Standard Cannes Verrerie S4 in Cannes

    Het resort is gelegen in de levendige wijk Cannes La Bocca. De residentie is gevormd in een boog rond de zwembaden en bloemrijke tuinen. Het resort heeft 2 buitenzwembaden (lagunezwembad geopend van april tot eind oktober en een ander alleen geopend in juli en augustus). Ontdek het restaurant "Le Café Bleu", gelegen nabij het zwembad. Het strand ligt op 100 meter afstand en is bereikbaar via een tunnel onder het spoor door. De kust biedt 8 km aan stranden (33 privé- en openbare stranden). De wereldberoemde badplaats Cannes is het hele jaar door levendig. Maak een wandeling door de oude stad en geniet van watersporten.

    Studio 4 personen - 1 slaaphoek - Zeezicht - Airconditioning - Terras of balkon

    1 woonkamer, 1 slaaphoek, 1 kitchenette, 1 badkamer en toilet
    1 tweepersoonsslaapbank en 1 slaaphoek met stapelbedden (aanbevolen voor kinderen)
    1 bad en 1 toilet

    Uitgeruste open keuken en woonkamer

    Deze wooneenheden zijn voorzien van airconditioning.

    Inbegrepen diensten
    Basistoegang Wi-Fi
    Beddegoed
    Handdoeken
    Schoonmaak aan het einde van uw verblijf (exclusief de keuken)
    Welkomst schoonmaakpakket

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas