Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Altis

Brides-les-Bains, Frankrijk

 

hotel-altis
Favoriet 
 

v.a. 235

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Altis in Brides-les-Bains

**Geen officiële sterrenclassificatie, onze beoordeling: 3-sterren** Hotel Altis is een kleinschalig en gemoedelijk hotel met een eigen restaurant "Le Val vert". Zodra u binnenstapt zorgt het personeel ervoor dat u zich direct thuis voelt. Gasten die u voor zijn gegaan zijn erg te spreken over het vriendelijke en gastvrije personeel. Het hotel is gebouwd in de stijl van een typisch berghotel met houten details en traditioneel ingerichte kamers, die van alle gemakken voorzien zijn. De fijne locatie en de faciliteiten van het hotel maken dit tot een gewilde accommodatie. U verblijft in hotel Altis op basis van logies en ontbijt of halfpension verzorging naar keuze. Voordat u de piste op gaat voor oneindig veel wintersport plezier, staat er een uitgebreid ontbijt in buffetvorm voor u klaar. Na een heerlijke dag in de buitenlucht kunt u ontspanning zoeken in de huisbar of in uw comfortabele kamer. In het restaurant "Le Val vert" kunt u genieten van een uitgebreid

**Geen officiële sterrenclassificatie, onze beoordeling: 3-sterren**

Hotel Altis is een kleinschalig en gemoedelijk hotel met een eigen restaurant "Le Val vert". Zodra u binnenstapt zorgt het personeel ervoor dat u zich direct thuis voelt. Gasten die u voor zijn gegaan zijn erg te spreken over het vriendelijke en gastvrije personeel. Het hotel is gebouwd in de stijl van een typisch berghotel met houten details en traditioneel ingerichte kamers, die van alle gemakken voorzien zijn. De fijne locatie en de faciliteiten van het hotel maken dit tot een gewilde accommodatie.

U verblijft in hotel Altis op basis van logies en ontbijt of halfpension verzorging naar keuze. Voordat u de piste op gaat voor oneindig veel wintersport plezier, staat er een uitgebreid ontbijt in buffetvorm voor u klaar. Na een heerlijke dag in de buitenlucht kunt u ontspanning zoeken in de huisbar of in uw comfortabele kamer. In het restaurant "Le Val vert" kunt u genieten van een uitgebreid diner, of kies voor één van de restaurants in het centrum van Brides Les Bains.

Hotel Altis beschikt over een centrale ligging in Brides Les Bains, op slechts enkele minuten lopen van het sfeervolle centrum. De skilift bevindt zich op korte afstand, waardoor u vanuit uw hotel al snel op de piste kunt staan. De skilift brengt u gemakkelijk en snel in verbinding met skigebied Les Trois Vallées, het grootste skigebied in de wereld. Met ruim 600 km aan pistes is er voldoende keus voor ieder niveau. In het centrum van Brides les Bains vindt u een aantal restaurants en winkels.

- centrum Brides les Bains ca. 50 m
- Skilift ca. 100 m
- Meribel ca 15km

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

De sfeervol ingericht kamers beschikken over:
- Tv, telefoon en kluisje
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets