Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Biot

Frankrijk

 

2 pers.
Beachcomber French Riviera

Dit hotel is een groen juweel tussen de zee en de bergen, in het hart van Sophia Antipolis, een beroemde streek voor zowel zaken als vrije tijd. Hier kunt u genieten van de attracties van deze provincie, zoals de horecagelegenheden van Mougin, het gl..

Biot

Mouratoglou Resort

4-daagse Autovakantie naar Mouratoglou Resort in Cote d'Azur..

Biot

Mouratoglou Resort

4-daagse Autovakantie naar Cote d'Azur bij Mouratoglou ResortGelegen in een rustige en groene omgeving vind je Mouratoglou Resort in het hart van de Franse Riviera. Dit hotel beschikt over twee buitenzwembaden, een heerlijk Provençaalse keuken ..

Biot

Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembadHét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders. 

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!