Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Belgodère

Frankrijk

 

  Le Hameau de Capra Scorsa

  Le Hameau de Capra Scorsa, Belgodère (Corsica) Liue dit Lozari 20226   Belgodère Frankrijk Le Hameau de Capra Scorsa ligt in Belgodère en beschikt over 25 accommodaties. Le Hameau de Capra Scorsa wordt beoordeeld met een: 0.0 en heeft een va..

  Belgodère

   8 pers.
   Résidence-Club Les Villas Bel Godère 3

   Gezellig zomers ingericht vakantiehuis in Noord-Corsica..

   Belgodère

    6 pers.
    Résidence-Club Les Villas Bel Godère 2

    Gezellig zomers ingericht vakantiehuis in Noord-Corsica..

    Belgodère

     4 pers.
     Résidence-Club Les Villas Bel Godère 1

     Gezellig zomers ingericht vakantiehuis in Noord-Corsica..

     Belgodère

     Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembad     Hét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

     Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.