Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Barjols

Frankrijk

 

4 pers.
L'Eau Salée

Provençaalse 18de eeuwse gîte, gelegen midden in de prachtige natuur met opzet zwembad nabij Barjols L'Eau Salée is een 18e-eeuwse, sfeervolle tussenwoning (70 m2) omringd door 10 hectare groen park. Het huis ligt aan de rand van een groot bos ..

Barjols

4 pers.
Maison Azuria

Genieten van een vakantie in de ongerepte natuur en authentieke Provençaalse sferen? , dan ben je hier aan het juiste adres. De stoere en knusse gîte ligt op een landgoed van 60 ha omgeven door landweggetjes, rotspartijen en veel groen. Vanaf een ..

Barjols

4 pers.
Orchidée

Wie van de nog ongerepte natuur en de authentieke Provençaalse sferen houdt, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit knusse huis was zo'n 40 jaar geleden nog een ruïne en de eigenaar heeft steen voor steen in haar handen gehad om er een typisch P..

Barjols

Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembadHét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.