Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

10 dg cruise Italiaanse Riviera en Frankrijk

Barcelona, Frankrijk

 

10-dg-cruise-italiaanse-riviera-en-frankrijk10-dg-cruise-italiaanse-riviera-en-frankrijk10-dg-cruise-italiaanse-riviera-en-frankrijk10-dg-cruise-italiaanse-riviera-en-frankrijk10-dg-cruise-italiaanse-riviera-en-frankrijk
Favoriet 
     

    v.a. 1.764

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    10 dg cruise Italiaanse Riviera en Frankrijk in Barcelona

    10-daagse Vakantie naar Baai Van Napels bij 10 dg cruise Italiaanse Riviera en Frankrijk

    Welkom aan boord van de Celebrity Equinox. Cruise in 10 dagen naar de Italiaanse Riviera en Frankrijk en maak een bezoek aan prachtige steden in deze landen. Het begint allemaal in Barcelona, waar het schip zal beginnen met de reis. Verken het mooie Florence of maak een leuke foto bij de toren van Pisa. Ook van het sfeervolle Santa Margherita zul je versteld staan. De reis eindigt in Rome, waar je nog een laatste keer kan genieten van het prachtige Italië en natuurlijk het smaakvolle Italiaanse eten. Tijdens zeedagen kun je genieten van het uitzicht op zee. Aan boord van het schip zijn ook genoeg activiteiten en faciliteiten om je te kunnen vermaken. Cruise mee met de Celebrity Equinox en maak onvergetelijke herinneringen.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 08-08-2024 voor een 10-daagse vakantie 1.764,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires