Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Aqualia 2p cabine 6p

Balaruc les Bains, Frankrijk

 

residence-aqualia-2p-cabine-6presidence-aqualia-2p-cabine-6presidence-aqualia-2p-cabine-6presidence-aqualia-2p-cabine-6presidence-aqualia-2p-cabine-6p
Favoriet 
     

    v.a. 718

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence Aqualia 2p cabine 6p in Balaruc les Bains

    Geniet van een wellnessvakantie in Balaruc les Bains, de populaire thermale spa in de regio Languedoc Roussillon van Odalys Residence Aqualia. Ideaal gelegen op slechts 150 meter van het dorpscentrum en op slechts 800 meter van de stranden van het meer van Thau.

    Balruc les Bains ligt op een schiereiland in het meer van Thaum, op slechts 7 km van de stad Sete. Deze thermale spa is vooral bekend om zijn thermale modderbaden, die zeer gewaardeerd worden vanwege hun therapeutische eigenschappen.

    Odalys Residence Aqualia ligt in Balaruc les Bains, in een woonwijk op 150 meter van het dorpscentrum. Verschillende vakantiehuisjes voor uw vakantie in de Languedoc Roussillon zijn beschikbaar: studio's voor 2 of 4 personen en tweekamerappartementen voor 4 of 6 personen. Alle vakantiewoningen zijn comfortabel en modern en zijn uitgerust met een functionele kitchenette (keramische kookplaat, magnetron / grill, vaatwasser [behalve in studio's], een comfortabele lounge, badkamer met douche en toilet en slaapkamer en / of slaaphoek.

    2 kamers hut 6 personen (41 m²)
    Woonkamer met 2-zits bank
    Uitgeruste kitchenette (keramische kookplaat, magnetron / grill, vaatwasser)
    Slaapkamer met 1 bed 160
    Cabine met 1 bed van 140
    Badkamer met douche en toilet

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône