Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Artignosc-sur-Verdon

Frankrijk

 

10 pers.
Twin Villa Soleil

Mooie villa met privézwembad, weids uitzicht en op loopafstand van de bakker Deze fraaie villa ligt op 500m van het oeroude Provencaalse dorp Artignosc sur Verdon. Schitterend met overblijfselen uit de tijden van de Tempeliers. In de ochtend wand..

Artignosc-sur-Verdon

10 pers.
Twin Villa Soleil

Mooie villa met privézwembad, weids uitzicht en op loopafstand van de bakker Deze fraaie villa ligt op 500m van het oeroude Provençaalse dorp Artignosc sur Verdon. Schitterend met overblijfselen uit de tijden van de Tempeliers. In de ochtend wan..

Artignosc-sur-Verdon

8 pers.
La Cheneraie

Kindvriendelijk vakantiehuis met privézwembad en grote tuin nabij het meer van Sainte Croix Dit is een heel mooi vakantiehuis op een terrein van 2570 m in de buurt van het meer van Sainte Croix en de Gorges du Verdon. Het "kathedraalplafond&..

Artignosc-sur-Verdon

8 pers.
La Cheneraie

Dit is een heel mooi vakantiehuis op een terrein van 2570 m in de buurt van het meer van Sainte Croix en de Gorges du Verdon. Het "kathedraalplafond" verleent deze villa veel ruimte en de zuidgerichte ligging zorgt dat er veel licht binnenv..

Artignosc-sur-Verdon

  8 pers.
  La Jumelée

  Mooi vakantiehuis in Artignosc-sur-Verdon met privézwembad..

  Artignosc-sur-Verdon

  Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembad  Hét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

  Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.