Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Artigat

Frankrijk

 

7 pers.
Gite Les Andreous

Fraai gerenoveerde gîte in rustige omgeving met gedeeld zwembad. Deze vrijstaande gîte is bijzonder smaakvol gerenoveerd en ligt op een groot terrein waar ook het huis van de eigenaren is. De eigenaren verhuren (buiten gezicht- en gehoorveld) ee..

Artigat

4 pers.
Gîte Marque

Fraai gerenoveerde gîte in groene omgeving met gedeeld zwembad. Deze vrijstaande gîte is bijzonder smaakvol gerenoveerd en ligt op een groot terrein waar ook de Mas van de eigenaren is. De eigenaren verhuren (buiten gezicht- en gehoorveld) een a..

Artigat

  5 pers.
  Gite Les Andreous

  Prachtige vakantiewoning in Artigat met Zwembad..

  Artigat

   4 pers.
   Gîte 1824

   Schitterend appartement met privé terras en gedeeld zwembad...

   Artigat

    4 pers.
    Gîte Marque

    Sfeervol appartement in Artigat met gedeeld zwembad..

    Artigat

    Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembad    Hét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

    Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.