Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Arès

Frankrijk

 

  Camping des Goélands

  Camping des Goélands, Arès (Aquitaine) 64 Avenue De La Liberation 33740   Arès Frankrijk Camping des Goélands ligt in Arès en beschikt over 10 accommodaties. Camping des Goélands wordt beoordeeld met een: 0.0 en heeft een vanaf prijs van: ..

  Arès

   Vakantiecomplex Les Rives

   Vakantiecomplex Les Rives, Arès (Aquitaine) Avenue de la Libération 33740   Arès Frankrijk Vakantiecomplex Les Rives ligt in Arès en beschikt over 5 accommodaties. Vakantiecomplex Les Rives wordt beoordeeld met een: 0.0 en heeft een vanaf pri..

   Arès

   Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembad   Hét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

   Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders.