Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Angles

Frankrijk

 

Camping Du Port De Moricq

De staanplaatsen op deze familiecamping in de Vendée liggen op gras en hebben voldoende beschutting van de bomen. De camping ligt in een groene omgeving op slechts 7 km van de zandstranden van La Tranche-sur-Mer en 2 km van het authentieke dorp Angl..

Angles

  Clos Cottet

  Update maatregelenOp deze camping hebben wij maatregelen genomen om te zorgen voor een zo veilig mogelijke omgeving voor onze gasten en medewerkers.  om er meer over te lezen.Ga je op vakantie naar Camping Le Clos Cottet, dan kies je voor een rustig..

  Angles

   L'Atlantique

   Camping L'Atlantique is een familiecamping voor jong en oud in de prachtige, groene Vendée. Omgeven door de natuur is de ligging van deze levendige camping een waar genot. Na een klein ritje van slechts 6 km ligt u al met een boekje op het zandstran..

   Angles

   Luxe vakantiehuizen in Frankrijk, vakantiehuis met privé-zwembad   Hét vakantieland dat grenst aan twee zeeën: de Méditerranée en de Atlantische Oceaan. Aan de eerste zee liggen de dunbevolkte provincies Bretagne en Normandië. Beide hebben grillige rotskusten en er heerst een vochtig zeeklimaat. Zuidwest-Frankrijk (Aquitaine, Bordeaux, Golf van Biscaje), ook aan de oceaan, is al een stuk warmer en biedt badplaatsen als Biscarosse-Plage, Biarritz en Hourtin met zandstranden. In de Pyreneeën, de Alpen en het Centraal Massief wordt veel geskied. De Languedoc en de Provence, in het mediterrane zuiden, zijn de populairste vakantiebestemmingen. Deze subtropische regio's bieden grote, wereldse badplaatsen (Cannes, Saint Tropez, Monaco) met stranden en een interessant achterland. In de Middellandse Zee, onder de Franse Rivièra, bevindt zich nog het ruige eiland Corsica. De landelijke streken Bourgogne en de Vogezen (in het oosten) hebben ook prachtige natuur.

   Frankrijk ontvangt op wereldniveau de meeste vakantiegangers en is daarmee de belangrijkste vakantiebestemming. Frankrijk is door haar gedeeltelijke ligging in de Alpen zeer geschikt voor skiërs en snowboarders. 

   Kuoni/Tenzing Travel - Suriname