Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Les Bergers - Totally Meltdown

Alpe d'Huez, Frankrijk

 

residence-les-bergers-totally-meltdownresidence-les-bergers-totally-meltdownresidence-les-bergers-totally-meltdownresidence-les-bergers-totally-meltdownresidence-les-bergers-totally-meltdown
Favoriet 
     

    v.a. 371

    • Beoordeeld met een 7

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence Les Bergers - Totally Meltdown in Alpe d'Huez

    Na meerdere succes edities in de Franse Alpen vindt de Totally Meltdown dit jaar plaats in Alpe D'Huez! Gegarandeerd dé locatie voor een goed feestje. Sluit het wintersportseizoen af op een memorabele manier, genieten van skiën in de volle zon en de beste après-ski.

    Het Totally Meltdown pakket?

    • Van 30 maart tot 1 april 2024
    • Accommodatie op loopafstand van de pistes
    • Halfpension - Elke dag genieten van andere lokale lekkernijen.
    • 3-daagse skipas Alpe D'Huez
    • Après-ski georganiseerd door de Totally guides
    • Gratis drankjes & goodies op elke après-ski

    Ben jij klaar voor de meest beruchte shortski van het jaar? Aarzel niet en schrijf je in!

     

    Résidence Les Bergers
    Résidence Les Bergers is een mooie résidence, op 100 meter van de piste en skilift in Alpe d'Huez. 's Ochtends eerst even opstarten met een sterke koffie en een croissant en weg ben je! Na je een dag uitgeleefd te hebben in dit mega gebied, stop je ook weer voor de deur van de résidence. Geen gesleep met spullen deze wintersport dus, het is natuurlijk wel vakantie! 's Avonds kan een bezoekje aan het centrum zeker niet ontbreken. Genoeg kroegen om je hier een weekje te vermaken!


    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires