Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Alpenvue 10p

Alpe d Huez, Frankrijk

 

chalet-alpenvue-10pchalet-alpenvue-10pchalet-alpenvue-10pchalet-alpenvue-10pchalet-alpenvue-10p
Favoriet 
     

    v.a. 1.617

    • Max. 10 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Chalet Alpenvue 10p in Alpe d Huez

    L'Alpe d'Huez ski resort is een bijzonder zonnig ski resort in de Noordelijke Alpen met ruim 300 dagen zonnenschijn per jaar. Het wordt ook wel het "eiland van de zon" genoemd. l'Alpe d'Huez bevindt zich in zuidelijke ligging aan de voet van de Grandes Rousses op een hoogte van 1860m, met een schitterend uitzicht over de beroemde toppen van de regio Oisans; de Meije, de Mont Blanc, de Aiguilles d'Arves. Sinds 1936 ontvangt l'Alpe d'Huez skiers uit heel Europa, een topbestemming voor alle liefhebbers van de skisport, met hoogteverschillen van 2200m en meer dan 250km aan skipistes.
    Dit rustig chalet met een traditionele uitstraling uitkijkend over het westen en het zuiden, is voorzien van een terras. Het beschikt over 10 slaapplaatsen en het ligt ideaal in het centrum van het resort, dicht bij de winkels en voorzieningen.
    In het centrum van het station op 150m afstand van de stoeltjeslift en 200m van de skipistes, dicht bij de winkels staat het chalet met een prachtig uitzicht over de skipistes en over de bergen.

    Chalet voor 10 personen (ongeveer 140 m²)

    Slaapbank in de woonkamer
    Volledig ingerichte keuken (oven, vaatwasser, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, broodrooster, elektrische kookplaten, gourmet set)
    Slaapkamer met 2 eenvoudige bedden
    Slaapkamer met een tweepersoonsbed (160 cm)
    Driepersoons open slaapzaal met 3 bedden van 90 + 1 slaapnis met een bed van 140 en een wastafel
    1 toilet en 1 douche met wastafel
    Badkamer met douche, toilet en wastafel.

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz