Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Maison Belvedère met privé-sauna - 8 personen

Allemond, Frankrijk

 

vakantiehuis-maison-belvedere-met-prive-sauna-8-personen
Favoriet 
 

v.a. 559

  • Beoordeeld met een 9
    (2 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 8 personen
  • Woonoppervlak: 120 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Maison Belvedère met privé-sauna - 8 personen in Allemond

Maison Belvedère is gelegen in het vriendelijke Allemond, in de Oisans Vallei. Dit dorpje is een prima startpunt om de pistes van het bekende Alpe d'Huez gebied te ontdekken, maar tegelijkertijd ook deel te nemen aan het echte Franse bergleven. Hier vind je geen après-ski of luidruchtige toeristen, maar word je nog begroet door de vriendelijke buurman.
Maison Belvedère is in 2020 opnieuw opgebouwd en compleet gemoderniseerd door de huidige eigenaar. Dit is gedaan met oog voor detail en kwaliteit waardoor een moderne bergwoning is ontstaan. Bij de voordeur heeft de eigenaar een buitenstopcontact laten aanleggen om elektrische auto's op te laden en in de woning heb je de beschikking over Wi-Fi.
Maison Belvedère is in het hogere gedeelte van Allemond gelegen waardoor je een spectaculair uitzicht hebt over de vallei en de bergen van Alpe d'Huez. Op zo'n 2 kilometer afstand vind je de Eau d’Olle Express cabinelift. Deze cabinelift brengt je in slechts 8 minuten naar de skipistes van het familievriendelijke Oz-en-Oisans, dat gelegen is op 1350 meter hoogte. Bij de cabinelift zijn skilockers te huur en er is ruime parkeergelegenheid.
Oz-en-Oisans ligt middenin het 250 kilometer piste tellende skigebied en hiervandaan kun je snel alle kanten op. Kies je voor het relaxte gedeelte van Vaujany, met heerlijke blauwe pistes, of kies je voor één van de zwarte pistes die vanaf de Pic Blanc (3330 meter hoog!) naar beneden slingeren? Kies je liever voor een van de vele groene pistes boven het dorp Alpe d'Huez? Al deze pistes zijn snel toegankelijk.
In Oz-en-Oisans vind je alle benodigdheden voor 'n succesvolle wintersport, denk aan kinderopvang, skischool en zonnige terrassen voor 'n lekkere lunch of drankje na een lange dag op de piste.
  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • wasmachine

Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz