Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen AlpChalets Portes du Soleil

Abondance, Frankrijk

 

appartementen-alpchalets-portes-du-soleil
Favoriet 
 

v.a. 322

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen AlpChalets Portes du Soleil in Abondance

AlpChalets Portes du Soleil is een luxe 5-sterrenpark in Abondance bij skigebied Les Portes du Soleil. Het resort bestaat uit meerdere chalets met 25 designappartementen en penthouses voor 4 tot 10 personen. De woningen zijn voorzien van een ruime keuken, luxe badkamers en comfortabele bedden die bij aankomst al zijn opgemaakt. Ook is er op het park een parkeergarage met privé parkeerplaatsen en kunt u na een dag skiën uw schoenen laten verwarmen in de ski depots. Daarnaast beschikt het park over een wellness met zwembad, jacuzzi, sauna en fitness. Bij AlpChalets Portes du Soleil bent u aan het juiste adres voor een heerlijke wintersportvakantie! Gasten waarderen dit park vanwege de luxe en het comfort van de appartementen en de uitstekende locatie.

AlpChalets Portes du Soleil is een luxe 5-sterrenpark in Abondance bij skigebied Les Portes du Soleil. Het resort bestaat uit meerdere chalets met 25 designappartementen en penthouses voor 4 tot 10 personen. De woningen zijn voorzien van een ruime keuken, luxe badkamers en comfortabele bedden die bij aankomst al zijn opgemaakt. Ook is er op het park een parkeergarage met privé parkeerplaatsen en kunt u na een dag skiën uw schoenen laten verwarmen in de ski depots. Daarnaast beschikt het park over een wellness met zwembad, jacuzzi, sauna en fitness. Bij AlpChalets Portes du Soleil bent u aan het juiste adres voor een heerlijke wintersportvakantie!
Gasten waarderen dit park vanwege de luxe en het comfort van de appartementen en de uitstekende locatie.


AlpChalets Portes du Soleil ligt aan de rand van de bekende streek Portes du Soleil in Abondance. Het skigebied heeft ongeveer 600 km aan pistes en is daarmee een van de grootste skigebieden ter wereld. Het skigebied ligt zowel in Frankrijk als in Zwitserland met veel rode en blauwe pistes. Vanuit Les Portes du Soleil heeft u de mogeljkheid om langs meerdere dopen te skiën, zoals Avoriaz, Morzine, Châtel en Les Gets. Vanaf uw terras of balkon heeft u een fantastisch uitzicht over de Abondancevallei.

- Stadscentrum Abondance: ca. 1,2 km
- Skiliften: ca. 1,4 km (Télëcabine de l'Essert) en 3 km (Téléski le Lac en Petit Covagny Ski Lift)
- Luchthaven Genève: ca. 48 km

Met de auto:
- Gratis privé parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie.

Deze accommodatie is gelegen in de plaats Abondance, de genoemde afstand naar de skiliften zijn berekend van de accommodatie naar de skiliften voor het kleinere gebied van Abondance (L'Essert). Het skigebied L'Essert heeft geen directe aansluiting met het grotere gebied Les Portes du Soleil. Mocht je gebruik willen maken van het grotere gebied dien je met de auto of de skibus naar de skilift Le Panthiaz in Chapelle d'Abondance te gaan of de skilift te pakken in de plaats Chatel.

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Logies verzorging
- Inchecken tussen 16:00 & 19:00 en uitchecken tussen 8:00 & 10:00


Top vakantiehuizen in Frankrijk

Hotel Taj I Mah

Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

Les Arcs

Chalet Altitude

Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

Val Thorens

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets