Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Port Ghalib

Egypte

 

Marina Resort Port Ghalib

Verblijven in een aangename accommodatie in Port Ghalib? Hotel Marina Resort Port Ghalib a member of Radisson Individuals is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 572 reizigers beoordelen Hotel Marina Resort Port Ghalib a me..

Port Ghalib

2 pers.
Pickalbatros Oasis Hotel

Dit strandhotel Albatros Oasis Port Ghalib is gelegen ca. 50 m van het privé zand-/kiezelstrand Hotel. Op het strand staan parasols en ligstoelen gratis gereed. De stad Marsa Alam ligt op ongeveer 30 km afstand (Luxor ongeveer 380 km). In de omgevin..

Port Ghalib

2 pers.
Steigenberger Resort Alaya Marsa Alam

..

Port Ghalib

2 pers.
Pickalbatros Palace Hotel

Algemene beschrijving:Het strandhotel Albatros Palace Port Ghalib bevindt zich direct aan het zandstrand Hotel. Op het strand staan ligstoelen en parasols gratis gereed. De stad Port Ghalib ligt op ongeveer 1 km afstand (Cairo ongeveer 600 km). In de..

Port Ghalib

2 pers.
Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort

Het boutiquehotel Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort ligt op ongeveer 2 km van het centrum van de stad. De afstand naar de luchthaven is ongeveer 6 km. Er rijdt een pendeldienst tussen het hotel en de luchthaven. Op het strand heeft u ligstoele..

Port Ghalib

2 pers.
Amarina Jannah Resort & Aqua Park

Op ongeveer 50 m afstand van het privé zand-/kiezelstrand ligt het strandhotel Amarina Jannah Resort & Aqua Park - Marsa Alam. Op het strand staan parasols en ligstoelen gratis gereed. De luchthaven (RMF) is ongeveer 75 km van het hotel vandaan. Er ..

Port Ghalib

2 pers.
Pickalbatros Sands Hotel

Algemene beschrijving:Het strandhotel Albatros Sands Port Ghalib is gelegen op ca. 60 km van MArsa Alam (Luxor ongeveer 380 km). Het dichtstbijzijnde strand, een privé zandstrand, ligt op ongeveer 100 m van het hotel. Op het strand staan parasols en..

Port Ghalib

The Palace Port Ghalib

Verblijven in een aangename accommodatie in Port Ghalib? Hotel Pickalbatros The Palace Port Ghalib is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1054 reizigers beoordelen Hotel Pickalbatros The Palace Port Ghalib gemiddeld met ee..

Port Ghalib

Pickalbatros Sands Port Ghalib

Verblijven in een aangename accommodatie in Port Ghalib? Hotel Pickalbatros Sands Port Ghalib is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 286 reizigers beoordelen Hotel Pickalbatros Sands Port Ghalib gemiddeld met een 8. Meer w..

Port Ghalib

Pickalbatros Oasis Port Ghalib

Verblijven in een aangename accommodatie in Port Ghalib? Hotel Pickalbatros Oasis Port Ghalib is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 832 reizigers beoordelen Hotel Pickalbatros Oasis Port Ghalib gemiddeld met een 9. Meer w..

Port Ghalib

Hotel Albatros Palace Port Ghalib

In het elegante Hotel Albatros Palace Port Ghalib is het wel heel goed toeven: het heeft een geweldige ligging en je wordt voortdurend omringd door luxe en comfort.Het hotel ligt vlak bij de haven van Port Ghalib en heeft voor de deur een eigen stran..

Port Ghalib

Radisson Individuals Marina Port Ghalib

Zodra je Hotel Radisson Individuals Marina Port Ghalib binnenkomt, voel je direct dat de vakantie in het prachtige Egypte is begonnen. Het hotel staat bekend om haar unieke ligging aan de haven van Port Ghalib. Maak een gezellige wandeling over de bo..

Port Ghalib

Albatros Oasis Port Ghalib

Aan een goudgekleurd privézandstrand en aan het kristalheldere water van de Rode Zee ligt het luxe Albatros Oasis Port Ghalib. Met fijne faciliteiten, een kleurrijk huisrif voor de deur en een uitgebreid all inclusive programma ga je hier een heerli..

Port Ghalib

Hotel Albatros Sands Port Ghalib

Laat je in de watten leggen in het stijlvolle en groots opgezette Hotel Albatros Sands Port Ghalib. Met voor de deur een uitgestrekt privéstrand, uitstekende restaurants, een tropisch zwemparadijs en een prachtig wellnesscenter, word je omringd door..

Port Ghalib

Piramides in Egypte