Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Jaz Amara

Marsa Mares, Egypte

 

jaz-amarajaz-amarajaz-amarajaz-amarajaz-amara
Favoriet 
 

v.a. 1.199

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Jaz Amara in Marsa Mares

8-daagse Zonvakantie naar Marsa Alam bij Jaz Amara

In dit net gebouwde hotel waan je je in pure luxe. Wandel over het privéstrand en misschien spot je nog wel een schildpad. Of ga snorkelen in de zee tussen de dolfijnen en doejongs. Terwijl jij op een heerlijk ligbed aan een van de vier zwembaden ligt, vermaken de kinderen zich bij de kidsclub. Heerlijk die rust. Voor nog meer ontspanning kan je een bezoek brengen aan de spa. In de avond schuif je aan bij een van de twee restaurants, waar je kan geniet van de heerlijke Egyptische keuken.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 07-12-2024 voor een 8-daagse vakantie 1.199,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Egypte

Jasmine Palace Resort & Spa

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 30-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Aan het privéstrand * Zandstrand * Ligbedden met matrasjes * Parasol * Winkelcentrum Senzo Mall op circa 2 kilom..

Hurghada-Stad

Serenity Alma Heights

..

Makadi Bay

Baron Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Sahl Hasheesh? Hotel Baron Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 382 reizigers beoordelen Hotel Baron Palace gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOST..

Sahl Hasheesh

Bingo Egypte 4*

De Bingo formule: Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg..

Bingoreizen Egypte