Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Luxor

Egypte

 

2 pers.
Steigenberger Nile Palace

Dit exclusieve luxe hotel in Luxor biedt een heerlijke ligging direct aan de Nijl, met talrijke bazaars en winkels in de nabije omgeving. Met 5-sterren faciliteiten en een modern design, is dit hotel een ideale keuze voor gasten die op zoek zijn naar..

Luxor

2 pers.
Pyramisa Isis Hotel & Suites Luxor

Dit prachtige hotel ligt middenin een 28 hectare groot, goed onderhouden subtropisch tuincomplex direct aan de rivier de Nijl. Met een ideale ligging nabij de Luxor-tempels en op slechts ongeveer 1 km van het centrum van Luxor, is dit hotel perfect v..

Luxor

2 pers.
Jolie Ville Hotel & Spa Kings Island Luxor

Dit luxe hotel aan de Nijl op Crocodile Island biedt een prachtige ambiance met faciliteiten zoals een verwarmd zwembad, wellnesscentrum en diverse sportmogelijkheden. Met een prachtig uitzicht op de rivier en een uitgestrekte tuin, is het de ideale ..

Luxor

Jolie Ville Island Luxor

Verblijven in een aangename accommodatie in Luxor? Hotel Jolie Ville Resort en Spa Kings Island Luxor is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk da..

Luxor

Steigenberger Nile Luxor

Verblijven in een aangename accommodatie in Luxor? Hotel Steigenberger Nile Palace Luxor is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Steigenberger Nile Palace Luxor, voor meer..

Luxor

Sonesta Saint George

Verblijven in een aangename accommodatie in Luxor? Hotel Sonesta Saint George is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Sonesta Saint George, voor meer informatie! Ben jij t..

Luxor

Pyramisa Isis Luxor

Verblijven in een aangename accommodatie in Luxor? Hotel Pyramisa Isis Luxor is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Pyramisa Isis Luxor, voor meer informatie! Ben jij toe..

Luxor

2 pers.
Aracan Eatabe Luxor Hotel

Dit aantrekkelijke hotel in Luxor biedt een centrale ligging, op korte afstand van de Luxor-tempels en de rivier de Nijl. Met een uitgestrekte tuin, een zwembad en diverse sport- en wellnessfaciliteiten, is dit de perfecte plek voor zowel ontspanning..

Luxor

2 pers.
Iberotel Luxor

Dit charmante hotel in Luxor heeft een prachtige ligging direct aan de rivier de Nijl, met een adembenemend uitzicht op het water. Met een schitterend zwembad en een sfeervol zonneterras biedt het hotel de perfecte setting voor ontspanning en verfris..

Luxor

Iberotel Luxor

Verblijven in een aangename accommodatie in Luxor? Hotel Iberotel Luxor is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Iberotel Luxor, voor meer informatie! Ben jij toe aan een h..

Luxor

Aracan Eatabe Luxor

Verblijven in een aangename accommodatie in Luxor? Hotel Aracan Eatabe Luxor is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Aracan Eatabe Luxor, voor meer informatie! Ben jij toe..

Luxor

Piramides in Egypte