Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Dahab

Egypte

 

2 pers.
Jaz Dahabeya

Welkom bij ons hotel gelegen aan de prachtige Baai van Dahab met adembenemend uitzicht op de lagune en bergen van Sinaï en Saudi-Arabië. Geniet van ons uitgestrekte zwembadencomplex met 2 buitenzwembaden, bubbelbad en terras met ligstoelen. Daarnaa..

Dahab

2 pers.
Dahab Lagoon Club & Resort

Dit charmante resort aan de rand van Dahab biedt een ideale locatie voor strandliefhebbers, sportievelingen en gezinnen. Met een zoetwaterzwembad en een prachtig zandstrand op slechts 5 minuten loopafstand, is ontspanning en vermaak gegarandeerd. De ..

Dahab

2 pers.
Tropitel Dahab Oasis

Dit charmante strandhotel ligt op slechts 8 km van het centrum van Dahab en op korte afstand van de adembenemende Blue Hole. Met een prachtig zandstrand en een verfrissend zoetwaterzwembad is dit de perfecte plek voor ontspanning en plezier. Geniet v..

Dahab

Happy Life Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Dahab? Hotel Happy Life Village is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Happy Life Village, voor meer informatie! Ben jij toe a..

Dahab

Dahab Lagoon Club en Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Dahab? Resort Dahab Lagoon Club en Resort is een luxe 4-sterren resort, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Resort Dahab Lagoon Club en Resort, voor meer info..

Dahab

Jaz Dahabeya

Verblijven in een aangename accommodatie in Dahab? Hotel Jaz Dahabeya is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Jaz Dahabeya, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerl..

Dahab

Tropitel Dahab Oasis

Verblijven in een aangename accommodatie in Dahab? Hotel Tropitel Dahab Oasis is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Tropitel Dahab Oasis, voor meer informatie! Ben jij t..

Dahab

Swiss Inn Dahab

Verblijven in een aangename accommodatie in Dahab? Hotel Swiss Inn Resort Dahab is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Swiss Inn Resort Dahab, voor meer informatie! Ben j..

Dahab

Dahab Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Dahab? Hotel Dahab Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Dahab Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerl..

Dahab

2 pers.
Happy Life Village

Het hotel ligt in een hele rustige wijk in het zuiden van Dahab, waar de zee en de bergen samenkomen. Direct voor het hotel bevinden zich twee beroemde plaatsen om te duiken: Triple Pools en Golden Blocks. Sharm el Sheikh ligt op ongeveer 85 kilomete..

Dahab

Piramides in Egypte