Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartment - Kapperundweg 4-S | Winterberg

Winterberg, Duitsland

 

apartment-kapperundweg-4-s-winterbergapartment-kapperundweg-4-s-winterbergapartment-kapperundweg-4-s-winterbergapartment-kapperundweg-4-s-winterbergapartment-kapperundweg-4-s-winterberg
Favoriet 
     

    v.a. 587

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apartment - Kapperundweg 4-S | Winterberg in Winterberg

    Dit knusse appartement ligt op ca. 20 minuten van het prachtige Winterberg en heeft een mooi uitzicht op de bergen vanaf het balkon. Het ligt op een perfecte locatie op korte afstand van de Kappe Avonturenberg en tegenover het bikepark en skigebied. Wanneer je in deze accommodatie verblijft, heb je in ieder seizoen een fijne uitvalsbasis voor al het moois dat Winterberg te bieden heeft.

    Max. aantal personen: 4
    Huisdieren: Nee
    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1
    Oppervlakte: 49 m2

    Het appartement is bereikbaar met de lift en is gelegen op de 2e etage van het appartementencomplex. In het appartement vind je een open living met daarin de keuken, woonkamer en eettafel. De zithoek bij de televisie bestaat uit een bank en losse fauteuils, een leuke extra is de Playstation 4. Aan de eettafel direct naast de keuken is zitgelegenheid voor 4 personen. De keuken is van alle gemakken voorzien en bevat onder andere een kookplaat, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker. In het gelijkvloerse appartement is één slaapkamer met daarin twee éénpersoonsbedden (80x200cm) en zowel een kledingkast als ladenkast voor het opbergen van je kleding. De tweede slaapmogelijkheid is op de slaapbank in de woonkamer met ruimte voor twee personen. De badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel met opbergkast. Aan de voorzijde van de accommodatie is een fijn balkon met zitmogelijkheid, vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht op de bobbaan. Reis je met een kindje tot en met 2 jaar, dan is hiervoor een kinderstoel en een opvouwbaar babybedje aanwezig. Huisdieren zijn in deze accommodatie helaas niet toegestaan. De auto kan je parkeren in de ondergrondse garage, deze is bereikbaar met de lift.

     


    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem