Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Sauerland Stern

Willingen, Duitsland

 

hotel-sauerland-stern
Favoriet 
 

v.a. 249

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Sauerland Stern in Willingen

Het Sauerland Stern Hotel is een vakantieparadijs voor jong en oud met uitgebreide (wellness)faciliteiten en zeer aantrekkelijke kinderkortingen. Al jaren behoort het hotel tot één van onze top-accommodaties in Willingen. De kinderen vermaken zich tijdens de vakantieperiodes prima in het indoor speelparadijs 'Stern Junior Eldorado. Naast oneindig veel leuke activiteiten en faciliteiten heeft Hotel Sauerland Stern een perfecte ligging. Het skigebied van Willingen bevindt zich op korte afstand. Na een actieve dag op de lange latten ontspant u in de wellnessoase. Laat u verwennen tijdens een massage of relax in de sauna terwijl de kinderen een aantal banen trekken in het zwembad. 's Avonds schuift u aan voor het diner. Laat de dag eindigen in de bar voordat u zich tenslotte terugtrekt in de comfortabele hotelkamer. Niet alleen de faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een

Het Sauerland Stern Hotel is een vakantieparadijs voor jong en oud met uitgebreide (wellness)faciliteiten en zeer aantrekkelijke kinderkortingen. Al jaren behoort het hotel tot één van onze top-accommodaties in Willingen. De kinderen vermaken zich tijdens de vakantieperiodes prima in het indoor speelparadijs 'Stern Junior Eldorado. Naast oneindig veel leuke activiteiten en faciliteiten heeft Hotel Sauerland Stern een perfecte ligging. Het skigebied van Willingen bevindt zich op korte afstand. Na een actieve dag op de lange latten ontspant u in de wellnessoase. Laat u verwennen tijdens een massage of relax in de sauna terwijl de kinderen een aantal banen trekken in het zwembad. 's Avonds schuift u aan voor het diner. Laat de dag eindigen in de bar voordat u zich tenslotte terugtrekt in de comfortabele hotelkamer.

Niet alleen de faciliteiten dragen bij aan de vele goede reviews die het hotel krijgt, maar ook het vriendelijke en gastvrije personeel zorgt voor een aangenaam verblijf tijdens uw wintersportvakantie in Willingen.

Hotel Sauerland Stern is rustig gelegen in het bekende Sauerland, waar u voor een korte ski-break dicht bij huis aan het juiste adres bent. Willingen ligt in een breed, beschut dal aan de rand van 'Hoch-Sauerland'. Het gezellige centrum van Willingen, waar u heerlijk kunt winkelen, heeft diverse cafés, bars en restaurants. Willingen beschikt over een overdekte kunstijsbaan. Het is een ideale bestemming voor een korte wintersportvakantie of voor gezinnen met kinderen die niet te lang willen reizen. De pistes bieden zowel de beginnende als de gevorderde skiër gevarieerde afdalingen. Het hoogtepunt in het winterparadijs Willingen is een 2 kilometer lange skipiste - de langste skipiste van het Sauerland. Gezinnen met kinderen kunnen zich in het winterparadijs Willingen ook verheugen op tal van pistes waar ze kunnen rodelen.
Rondom Willingen zijn 13 loipes met een gezamenlijke lengte van meer dan 100 km. Deze loipes geven aansluiting op andere trajecten in het Sauerland. Naast de wintersport is Willingen ook een super (winter)wandelgebied.

- Skigebied Ettelsberg: ca. 300 m
- Centrum Willingen: ca. 200 m
- Treinstation en bushalte: ca. 200 m
- Skischool, skiverhuur en skiliften: ca. 300 m

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie

U verblijft in Hotel Sauerland Stern op basis van halfpension. Inbegrepen zijn:
- Uitgebreid ontbijtbuffet
- Dinerbuffet
- Drankjes (bier, huiswijn en frisdrank) tijdens het diner van 18.00 - 20.00 uur

Kerstarrangement:
In de periode van 23/12-27/12/2023 is het Kerstarrangement van toepassing. Inbegrepen zijn:
- Naar keuze 3 of 4 overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt
- 2 of 3x Koud/warm dinerbuffet
- 1x Feestelijk Kerstbuffet
- Tussen 18:00-20:00 (max. 2 uur) gratis drankjes tijdens het diner (bier, huiswijn en frisdrank)
- Een kerstcadeau voor de kinderen op 24/12
- Dagelijks wisselend animatieprogramma voor jong en oud
- Kerstmarkt op 24/12: koffie, verse wafels en chocolademelk voor de kinderen
- Koffie met kerststol op 26/12
- Romantische fakkelwandeling met Glühwein of warme chocolademelk
- Welkomstfeest voor de kinderen incl. een kerstdrankje voor kinderen en volwassenen
- Live-muziek (Wirtshaus)
- Gratis gebruik van het zwembad, de sauna en fitnessruimte
- Toeristenbelasting

Tussen Kerst en Oud & Nieuw arrangement:
Geldig van 27/12-29/12/2023
Inbegrepen zijn:
- 2 Overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt
- 2x Koud/warm dinerbuffet
- Tijdens het diner van 18:00-20:00 (max. 2 uur) gratis bier, huiswijn en frisdrank
- Toeristenbelasting

Oudejaarsarrangement:
Geldig van 29/12/2023-01/01/2024
Inbegrepen zijn:
- 3 Overnachtingen
- 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
- 2x Koud/warm dinerbuffet
- Tussen 18:00-20:00 (max. 2 uur) gratis bier, huiswijn en frisdrank tijdens het diner (geldig op 29/12 & 30/12)
- Dagelijks wisselend animatieprogramma voor jong en oud
- Een begeleide sneeuwsafari naar Gutshof Itterbach, waar u kunt genieten van een glaasje 'Hüttengeist', voor de kinderen is er warme chocolademelk
- Oudejaarsfeest voor de kinderen in de middag
- Cocktailontvangst op oudejaarsavond
- Oudejaarsgala in de zaal met galabuffet en drankjes van de kaart tussen 19.00 en 24.00 uur (bier, huiswijn en frisdrank)
- 'Saturday-Night-Fever' met dj vanaf 23.00 uur in de discotheek
- Nieuwjaarsbrunch van 8:00 - 14:00 uur
- Gratis gebruik van het zwembad, sauna en fitnesscenter
- Toeristenbelasting
- Late check-out om 12.00 uur

Overig:
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Het Sauerland Stern Hotel beschikt over comfortabel ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem