Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Wielen

Duitsland

 

18 pers.
Landhuis Wielen XXL I wellness vakantiehuis voor 18 personen

Huur een groot vakantiehuis voor de familie, met wellness, bar , biljart en speeltoestellen voor de kinderen. Iedereen kan genieten.Luxe groepshuis met wellnessvoorzieningenDit luxe vakantiehuis biedt volop ruimte voor een heerlijk verblijf met de fa..

Wielen

18 pers.
Vakantiehuis Wielen

Dit luxe landhuis biedt volop ruimte voor een heerlijk verblijf met de familie of enkele gezinnen, gezellig bijpraten, koken met elkaar. Het is groot en biedt genoeg privacy zowel in huis als daarbuiten. Landhuis met wellness, bar, biljart en speelto..

Wielen

25 pers.
Vakantieboerderij Wielen

Deze groepsaccommodatie is een smaakvol ingerichte boerderij waar men zich snel thuis voelt. Deze staat in Duitsland en het erf gedeeltelijk in Nederland. Natuur- en cultuurliefhebbers, wandelaars en fietsers vinden hie...Deze vakantieboerderij staat..

Wielen

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!