Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Sierksdorf

Duitsland

 

  Roompot HANSA-PARK Resort am Meer

  7x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis parkerenHet Roompot HANSA-Park Resort am Meer is direct aan de Oostzeekust gelegen, bij Sierksdorf in het uiterste noorden van Duitsland. U viert hier wel een heel bijzondere vakantie, het resort heeft namelij..

  Sierksdorf

   Roompot HANSA-PARK Resort am Meer

   4x overnachten incl. eindschoonmaakgratis parkerenHet Roompot HANSA-Park Resort am Meer is direct aan de Oostzeekust gelegen, bij Sierksdorf in het uiterste noorden van Duitsland. U viert hier wel een heel bijzondere vakantie, het resort heeft nameli..

   Sierksdorf

    Roompot HANSA-PARK Resort am Meer

    3x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis parkerenHet Roompot HANSA-Park Resort am Meer is direct aan de Oostzeekust gelegen, bij Sierksdorf in het uiterste noorden van Duitsland. U viert hier wel een heel bijzondere vakantie, het resort heeft namelij..

    Sierksdorf

     Hansa Park Resort am Meer

     Hansa Park Resort am Meer, Sierksdorf (Schleswig-Holstein) Am Fahrenkrog 1 23730   Sierksdorf Duitsland Hansa Park Resort am Meer ligt in Sierksdorf en beschikt over 30 accommodaties. Hansa Park Resort am Meer wordt beoordeeld met een: 8.1 en hee..

     Sierksdorf

      4 pers.
      DM Düne

      2-onder-1 kap woning met 3 kamers voor 4 personen op 1 etage, ca 70 m². Woon/eetkamer met tv, stereo en open haard/hout kachel. Compleet ingerichte open keuken met o.a. vaatwasser, oven, filter koffie apparaat, toaster en waterkoker. 1 slaapkamer me..

      Sierksdorf

       4 pers.
       D Seepferd

       2-onder-1 kap woning met 3 kamers op één etage, ca 70 m² voor maximaal 4 personen. Woon/eetkamer met tv, stereo, open haard/hout kachel. Compleet ingerichte open keuken met onder andere een vaatwasser, oven, filter koffieapparaat, toaster en water..

       Sierksdorf

        4 pers.
        A Auster

        3-kamer vakantiewoning voor 4 personen, ca 70m². Woonkamer/eetkamer met open keuken, tv, stereo en houtkachel. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, oven, filter koffieapparaat, toaster en waterkoker. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed ..

        Sierksdorf

         6 pers.
         H- zeezicht Leuchtturm

         Deze 2-onder-1-kap woning is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen. Op de begane grond is er een woonkamer met open keuken, televisie, hifi-set en open haard. De keuken is compleet uitgerust met vaatwasser, oven, koffiezetapparaat, toaster, water..

         Sierksdorf

          6 pers.
          H Hummer

          Rijtjeshuis van ca. 82 m² voor 6 personen. Begane grond: woon-/eetkamer met open keuken, tv, hifiset en open haard. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, oven, koffieapparaat, toaster, waterkoker en wasmachine. Badkamer met sauna en douche. Ter..

          Sierksdorf

           4 pers.
           B Seestern

           Bungalow voor maximaal 4 personen. Begane grond: woon-/eetkamer met open keuken, tv, hifiset, open haard en compleet ingerichte keuken met vaatwasser, oven, filter koffieapparaat, toaster en waterkoker. 1 slaapkamer met tweepersoonsbed. Een ligbad of..

           Sierksdorf

            6 pers.
            F Muschel

            Deze geschakelde bungalow is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen. De woning bestaat uit 3 verdiepingen. Je komt binnen in de gezellige woonkeuken met houtkachel. In de keuken vind je onder andere een vaatwasser, een oven, een filter ko..

            Sierksdorf

            Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg            Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

            Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.

            WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!