Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Rostock

Duitsland

 

Vienna House by Wyndham Sonne Rostock

Het Vienna House by Wyndham Sonne Rostock Hotel ligt in het hart van Rostock. Vanuit hier kunt u de stad te voet verkennen. Na een lange dag kunt u terecht in het hotel voor een diner in het restaurant of een drankje aan de bar. U verblijft in een ge..

Rostock

Vienna House Sonne Rostock

Verblijven in een aangename accommodatie in Rostock? Hotel Vienna House Sonne Rostock is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Vienna House Sonne Rostock, voor meer informa..

Rostock

Baltic Margrafenheide

Verblijven in een aangename accommodatie in Rostock? Vakantiepark Baltic Margrafenheide is een comfortabel 3-sterren vakantiepark, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Vakantiepark Baltic Margrafenheide,..

Rostock

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.