Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Oberscheidweiler

Duitsland

 

  2 pers.
  Mooi 3 persoons appartement in een idyllisch dorp in de Eifel

  Dit mooie driepersoons appartement ligt in het idyllische Eifeldorpje Oberscheidweiler. Het kleine dorp ligt tussen Koblenz en Trier op 400 m boven de zeespiegel in de zogenaamde Vulkaaneifel. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een h..

  Oberscheidweiler

   2 pers.
   Mooi 2 persoons appartement in een idyllisch dorp in de Eifel

   Dit mooie tweepersoons appartement ligt in het idyllische Eifeldorpje Oberscheidweiler. Het kleine dorp ligt tussen Koblenz en Trier op 400 m boven de zeespiegel in de zogenaamde Vulkaaneifel. Het appartement bevindt zich op de eerste etage van een h..

   Oberscheidweiler

    18 pers.
    Prachtig 18 persoons vakantiehuis in een idyllisch dorp in de Eifel

    Deze mooie 16-persoons groepsaccommodatie ligt in het idyllische Eifeldorpje Oberscheidweiler. Het kleine dorp ligt tussen Koblenz en Trier op 400 m boven de zeespiegel in de zogenaamde Vulkaaneifel. De groepsaccommodatie bestaat uit vier zelfstandig..

    Oberscheidweiler

     4 pers.
     Mooi 4 persoons appartement in een idyllisch dorp in de Eifel

     Dit mooie vierpersoons appartement ligt in het idyllische Eifeldorpje Oberscheidweiler. Het kleine dorp ligt tussen Koblenz en Trier op 400 m boven de zeespiegel in de zogenaamde Vulkaaneifel. Het appartement bevindt zich op de bovenverdieping van ee..

     Oberscheidweiler

      6 pers.
      Mooi 6 persoons appartement in een idyllisch dorp in de Eifel

      Dit mooie zespersoons appartement ligt in het idyllische Eifeldorpje Oberscheidweiler. Het kleine dorp ligt tussen Koblenz en Trier op 400 m boven de zeespiegel in de zogenaamde Vulkaaneifel. Het appartement bevindt zich op de begane grond van een hu..

      Oberscheidweiler

      Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg      Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

      Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.