Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Noord-Duitsland, Hanzesteden en Oostzeekust

Duitsland

 

  Rügen, eiland aan de Oostzeekust, Breege

  Rügen is het grootste eiland van Duitsland aan de Oostzeekust. Het is een toeristisch eiland met lange en brede stranden, havens, hotels en gezellige restaurants. Er is genoeg te zien. We bezoeken de krijtrotsen aan de noordkant van het eiland, de s..

  Noord-Duitsland, Hanzesteden en Oostzeekust

   Historische Hanzesteden aan de Oostzee, Lübeck

   Lübeck is een prachtige Hanzestad aan de Oostzee, ooit een van de grootste en machtigste steden van Duitsland, nu een schattig stadje vol geschiedenis op maar 60 km van Hamburg. De door water omringde middeleeuwse binnenstad telt meer dan 50 'Gänge..

   Noord-Duitsland, Hanzesteden en Oostzeekust

   Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg   Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

   Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.