Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Legden

Duitsland

 

Welcome Dorf Muensterland

Verblijven in een aangename accommodatie in Legden? Hotel Welcome Hotel Dorf Muensterland is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 246 reizigers beoordelen Hotel Welcome Hotel Dorf Muensterland gemiddeld met een 8. Me..

Legden

  Welcome Hotel Dorf Münsterland

  4-daagse Autovakantie naar Münsterland bij Welcome Hotel Dorf MünsterlandHet prachtige origineel nagebouwde "Dorf Münsterland" met de leuke straatjes en pleinen biedt haar gasten een speciale sfeer en het gevoel van het aangename boerendorpsleven...

  Legden

  Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg  Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

  Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.