Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Krefeld

Duitsland

 

Krefelder Hof

4-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Krefelder HofDit hotel is gelegen in een groene omgeving. De comfortabele kamers en het goede ontbijt zorgen ervoor dat je hier zeker van je vakantie zult genieten. In de omgeving is er meer dan geno..

Krefeld

Mercure Landhotel Krefeld

4-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Mercure Landhotel KrefeldIn een natuurrijke omgeving naast een golfbaan ligt dit comfortabele 4-sterren plus hotel. Zoveel te doen en te beleven! Vlak bij het hotel vind je Traar, een stadsdeel van K..

Krefeld

Mercure Tagungs en LandKrefeld

Verblijven in een aangename accommodatie in Krefeld? Hotel Mercure Tagungs en Landhotel Krefeld is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Mercure Tagungs en Landhotel Krefel..

Krefeld

Krefelder Hof

Verblijven in een aangename accommodatie in Krefeld? Hotel Krefelder Hof is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Krefelder Hof, voor meer informatie! Ben jij toe aan een h..

Krefeld

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.