Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Kappeln

Duitsland

 

Ostseehotel SchleiFee

Verblijven in een aangename accommodatie in Kappeln? Hotel Ostseehotel SchleiFee is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Ostseehotel SchleiFee, voor meer informatie..

Kappeln

  Novasol OstseeResort Olpenitz

  Novasol OstseeResort Olpenitz, Kappeln (Schleswig-Holstein) Schleimmdamm D-24376   Kappeln Duitsland Novasol OstseeResort Olpenitz ligt in Kappeln en beschikt over 200 accommodaties. Novasol OstseeResort Olpenitz wordt beoordeeld met een: 7.8 en ..

  Kappeln

  Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg  Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

  Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.