Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Edertal

Erndtebrück, Duitsland

 

edertaledertaledertaledertaledertaledertaledertal
Favoriet 
 

v.a. 2.831

  • 5 sterren
  • Max. 32 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Edertal in ErndtebrückExclusieve groepsaccommodatie in het Sauerland met recreatieruimte en wellness
  • Sauna
  • Wasmachine
  • Vaatwasser
  • Magnetron

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
DE-94234-10

Ben je op zoek naar iets unieks en kwalitatief hoogwaardigs? Dan is dit vakantiehuis zeker een aanrader. Je bewoont namelijk een prachtig huis dat voor een groot deel direct tegen de rotsen is aangebouwd, waardoor het de sfeer heeft van een grotwonin..

Viechtach

8 pers.
DE-06493-12

Deze royale en rustig gelegen vakantiewoning ligt in Ballenstedt, een door de staat erkende resort in de Harz. Uitstekende klimatologische omstandigheden en een heerlijke natuur vorme de basis voor een ontspannen vakantie. De smaakvol ingerichte vaka..

Ballenstedt

4 pers.
DE-94234-09

Even boven het kuuroord Viechtach ligt dit prachtige 4-pers. vakantiehuis tegen een lichte berghelling. De accommodatie is midden in het Beierse Woud gelegen en een absolute aanrader voor de liefhebber van wellness en ontspanning. Het luxe huis is bi..

Viechtach

10 pers.
Traumperle familienfreundlich am Ostseestrand

Bent u op zoek naar een vakantiehuis dat dicht bij het strand ligt en extravagant om uw ziel te laten bungelen met uw familie, vrienden, collega's of uw partner? Dan hebben wij de juiste woning voor u, ons mooie zes-kamer huisje met rieten dak in Rer..

Rerik