Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Eisenschmitt

Duitsland

 

  2 pers.
  Karakteristieke twee persoons vakantiewoning in de Eifel

  Vergeet de dagelijkse hektiek en geniet van de vrijheid en schitterende ligging van dit mooie vakantiehuis voor twee personen. Deze twee persoons accommodatie is gelegen op de bovenverdieping van een woning. In zomer, maar ook in de winter is de Vulk..

  Eisenschmitt

   4 pers.
   Rustiek 4 persoons vakantiehuis in de Eifel

   Vergeet de dagelijkse hectiek en geniet van de vrijheid en schitterende ligging van dit mooie vier persoons vakantiehuis gebouwd in Tiroolse stijl. U huurt de complete bovenverdieping van een twee onder één kap. Doordat het vakantiehuis tegen een h..

   Eisenschmitt

    2 pers.
    Karakteristieke twee persoons vakantiewoning in de Eifel

    Vergeet de dagelijkse hectiek en geniet van de vrijheid en schitterende ligging van dit mooie vakantiehuis voor twee personen. In zomer, maar ook in de winter is de Vulkaan Eifel een echt vakantieparadijs. Een vakantie in en met de natuur! Het vakant..

    Eisenschmitt

     4 pers.
     Rustiek 4 persoons vakantiehuis in de Eifel

     Vergeet de dagelijkse hektiek en geniet van de vrijheid en schitterende ligging van dit mooie vier persoons vakantiehuis gebouwd in Tirolse stijl. U huurt de complete parterre (begane grond) van een twee-onder-één-kap. In zomer, maar ook in de wint..

     Eisenschmitt

     Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg     Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

     Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.