Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Diverse regio's in Duitsland

Duitsland

 

  De Moezel, het Zwarte Woud en het Sauerland op het gemak

  Ontdek de diversiteit van Duitsland tijdens deze betoverende autorondreis. Volg de kronkelende Moezel, verlies uzelf in de dichte bossen van het Zwarte Woud en geniet van de rust in het Sauerland. Een reis vol natuurlijke pracht, pittoreske dorpjes e..

  Diverse regio's in Duitsland

   De Duitse Alpenroute

   De Duitse Alpenroute neemt u mee op een betoverende reis door de adembenemende Alpen. Groene weiden, serene meren en indrukwekkende bergtoppen schilderen het decor van deze unieke reis. Onderweg komt u langs authentieke dorpen, karakteristieke steden..

   Diverse regio's in Duitsland

   Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg   Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

   Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.