Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Breitnau

Duitsland

 

Hofgut Sternen

4-daagse Autovakantie naar Baden Württemberg bij Hofgut SternenIn de omgeving van dit hotel is ontzettend veel te beleven. Met of zonder kids, weer of geen weer. Ontdek het Zwarte Woud te voet, op een rondvaartboot over de Titisee, of ga zwemmen in ..

Breitnau

Hotel Hofgut Sternen

Hotel Hofgut Sternen is een duurzaam 4-sterrenhotel in het plaatsje Breitnau in de schilderachtige omgeving van het Zwarte Woud. Het populaire hotel beschikt over 2 restaurants die regionale specialiteiten uit het Zwarte Woud en Baden serveren. In h..

Breitnau

Best Western Hofgut Sternen

Verblijven in een aangename accommodatie in Breitnau? Hotel Best Western Hofgut Sternen is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Best Western Hofgut Sternen, voor meer info..

Breitnau

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.