Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Braunlage

Duitsland

 

Relexa Hotel Braunlage

4-daagse Autovakantie naar Harz bij Relexa Hotel BraunlageHier is het ontspannen en genieten geblazen. Zomers kun je in de gehele regio fietsen, wandelen en genieten van de natuur. Beklim de Wurmberg, maak een rit met de trein naar de top van de Harz..

Braunlage

  Christelijke reis 6 dg Natuur Cultuur in de Harz

  6-daagse Rondreis naar Harz bij Christelijke reis 6 dg Natuur Cultuur in de HarzDe Harz, als je van natuur én cultuur houdt. De Harz kenmerkt zich door donkere bossen, rotspartijen, bezienswaardige grotten en mooie stuwmeren. De vroegere mijnbouw he..

  Braunlage

   Busreis Braunlage in de Harz

   De Harz is een fascinerende vakantiebestemming vol met bossen, uitgestrekte natuurgebieden en historische stadjes. We verblijven in het centrum van Braunlage, een gezellig stadje met verschillende wandelmogelijkheden en tevens ook een kuurpark met pr..

   Braunlage

    Kerstreis Braunlage in de Harz

    Als de dagen korter worden en de eerste sneeuw valt, dan begint de mooiste tijd van het jaar. Deze kerstreis brengt u naar Braunlage in de Harz, al jaren een populaire bestemming bij onze Oad gasten. Naast het prachtige natuurschoon vindt u hier hist..

    Braunlage

    Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg    Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

    Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.