Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bollendorf

Duitsland

 

Prisma Burg Bollendorf

Verblijven in een aangename accommodatie in Bollendorf? Hotel Prisma Burg Bollendorf is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Prisma Burg Bollendorf, voor meer informatie! ..

Bollendorf

Prisma Burg Bollendorf

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Prisma Burg Bollendorf'Herzlich wilkommen' in het bosrijke gebied. Waan je terug in de tijd als je verblijft in - letterlijk en figuurlijk - een kasteel van een hotel. In dit hotel ervaar je service ten top. Het g..

Bollendorf

Fabrys Apartmenthof

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Fabrys ApartmenthofUitstekend verzorgde appartementen voor een goede prijs! De gezellige plaats Bollendorf ligt aan de Sauer, de grensrivier met Luxemburg. Je wordt hartelijk ontvangen door de familie Fabrys. Ze z..

Bollendorf

Fabrys im Hof

Verblijven in een aangename accommodatie in Bollendorf? Appartement Fabrys im Hof is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Appartement Fabrys im Hof, voor meer infor..

Bollendorf

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.