Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bollendorf

Duitsland

 

Prisma Burg Bollendorf

Verblijven in een aangename accommodatie in Bollendorf? Hotel Prisma Burg Bollendorf is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 69 reizigers beoordelen Hotel Prisma Burg Bollendorf gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan n..

Bollendorf

Prisma Burg Bollendorf

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Prisma Burg Bollendorf'Herzlich wilkommen' in het bosrijke gebied. Waan je terug in de tijd als je verblijft in - letterlijk en figuurlijk - een kasteel van een hotel. In dit hotel ervaar je service ten top. Het g..

Bollendorf

Fabrys Apartmenthof

4-daagse Autovakantie naar Eifel bij Fabrys ApartmenthofUitstekend verzorgde appartementen voor een goede prijs! De gezellige plaats Bollendorf ligt aan de Sauer, de grensrivier met Luxemburg. Je wordt hartelijk ontvangen door de familie Fabrys. Ze z..

Bollendorf

Im Hof Fabry

Verblijven in een aangename accommodatie in Bollendorf? Appartement Im Hof Fabry is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 20 reizigers beoordelen Appartement Im Hof Fabry gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk ..

Bollendorf

  3 pers.
  Fabry Im Hof

  Mooi appartement op de grens van Luxemburg..

  Bollendorf

   5 pers.
   Fabry Im Hof

   Mooi appartement vlak bij Luxemburg met veel faciliteiten..

   Bollendorf

    2 pers.
    Fabry's Apartmenthof

    Leuke studio nabij Luxemburg..

    Bollendorf

     2 pers.
     Fabry Im Hof

     Ruim en mooi appartement nabij het Müllerthal..

     Bollendorf

      4 pers.
      Fabry Im Hof

      Mooi appartement vlak bij Luxemburg met veel faciliteiten..

      Bollendorf

      Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg      Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

      Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.