Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bad Kissingen

Duitsland

 

Frankenland

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Kissingen? Hotel Frankenland is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 332 reizigers beoordelen Hotel Frankenland gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROP..

Bad Kissingen

Cup Vitalis

Verblijven in een aangename accommodatie in Bad Kissingen? Hotel Cup Vitalis is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 163 reizigers beoordelen Hotel Cup Vitalis gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROP..

Bad Kissingen

Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in WinterbergDuitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.