Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Buschhausen

Aken, Duitsland

 

buschhausenbuschhausenbuschhausenbuschhausenbuschhausen
Favoriet 
 

v.a. 372

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Buschhausen in Aken

4-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Buschhausen

Net over de grens, in de historische stad Aken, vind je Hotel Buschhausen. Met de auto ben je in 10 minuten in het centrum en met de bus die bijna voor de deur stopt ben je er in 20 minuten. Iedereen kent natuurlijk de Dom van Aken, maar wist je ook dat deze stad bekend staat om zijn warmwaterbronnen? Bezoek daarom eens een kuuroord in de stad om tot rust te komen tijdens je Duitse stedentrip. Hou je het liever bij de stad ontdekken, wandel dan langs de Elisenbrunnen. Hier komen de warmwaterbronnen tevoorschijn aan het aardoppervlak. Na zoveel indrukken is het tijd voor een drankje op een van de vele terrassen. Omdat het hotel buiten het centrum ligt, heeft het een heerlijk rustige omgeving. Je kunt daarom 's avonds nog even een ontspannen wandeling maken door de wijk. Wat je nog niet weet; het hotel heeft ook een bowling- en midgetgolfbaan en in het aspergeseizoen eet je hier de lekkerste asperges. Er is genoeg vermaak en je kan hier lekker dineren.
  • Bar
  • Roomservice
  • Fietsverhuur
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem