Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis In Vorbasse

Vorbasse, Denemarken

 

vakantiehuis-in-vorbasse
Favoriet 
 

v.a. 5.360

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis In Vorbasse in Vorbasse

Hier zult u genieten van een heerlijke vakantie in een authentiek gebied. In uw Deense landhuis, samen met vrienden en familie. Het verblijf in Nebelgard laat uw vakantiedroom werkelijkheid worden. Het is heerlijk landelijk gelegen. De oude stallen en de schuur zijn in 2009 gerenoveerd. Er is een groot zwembad met glijbaan, jacuzzi en sauna. In de speelkamer staan een tafeltennistafel, playstation, tafelvoetbal en meer. Er is ook een minibios met biosscoop stoelen en groot scherm. De grote schuur herbergt een woonkamer met een grote tafel voor iedereen. Ook zitgelegenheden, biljart en een 50inch flatscreen vindt u hier.

Top vakantiehuizen in Denemarken

6 pers.
Vakantiehuis Marina Minde

Rendbjerg is gelegen aan de westkant van het schiereiland Broagerland en kijkt uit op de Flensburg Fjord. Dit gebied is kindvriendelijk en heeft een prachtige natuur. Ook is in de buurt zijn de plaatsen Egernsund, Gråsten en Sønderborg te vinden. L..

Egernsund

6 pers.
Vakantiehuis Nordborg

Wat roept meer vakantie op dan gezellig slenteren door oude, pittoreske stadjes op een zomerdag? Samen genieten op een caféterras of in de winkelstraat. Rustig oude gevels bekijken uit de tijd dat monumentenzorg nog niet bestond. Ze zijn een uitdruk..

Nordborg

10 pers.
Vakantiehuis Arrild

..

Toftlund

10 pers.
Vakantiehuis Blåvand

..

Blaavand