Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vorbasse, Denemarken

 

Favoriet 
   

  v.a.

  Vakantiehuis delen

  Top vakantiehuizen in Denemarken

  6 pers.
  Vakantiehuis Marina Minde

  Rendbjerg is gelegen aan de westkant van het schiereiland Broagerland en kijkt uit op de Flensburg Fjord. Dit gebied is kindvriendelijk en heeft een prachtige natuur. Ook is in de buurt zijn de plaatsen Egernsund, Gråsten en Sønderborg te vinden. L..

  Egernsund

  8 pers.
  Vakantiehuis Blokhus

  Op misschien wel de beste locatie van Blokhus op loopafstand van alles, met een fantastisch uitzicht op het mooie witte zandstrand vanaf het westelijke balkon van het huis. Maak het uzelf gemakkelijk op het grote terras of in de comfortabele meubels ..

  Blokhus

  4 pers.
  Vakantiehuis Gedsted

  Vakantiehuis heeft een mooie ligging in een rustig vakantiehuis gebied. Op 400m afstand ligt de Limfjird met een zandstrand om te baden en dus ideaal voor families met kinderen. De streek rond Skive met zijn weidse heidevlakten, kindvriendelijke stra..

  Gedsted

  8 pers.
  Vakantiehuis Allinge

  Aantrekkelijk vakantiehuis met rustieke balken, mooie inrichting en zeezicht. Het huis is ruim. Het is licht en vriendelijk ingericht. De woonkamer heeft een open, modern uitgeruste keuken. De badkamer is zeer groot en heeft een whirlpool met een bad..

  Allinge