Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Vinderup

Vinderup, Denemarken

 

vinderupvinderupvinderupvinderupvinderupvinderupvinderup
Favoriet 
 

v.a. 539

  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Vinderup in Vinderup

Mooi vakantiehuis in Ejsingholm met veel ruimte voor 2 gezinnen. Bij de ingang bevindt zich een grote speelkamer met biljart en tafeltennis. Buiten kunt beachvolleybal spelen, er is een veld. Het strand van Ejsingholm is kindvriendelijk en zeer geschikt voor het baden. In de omgeving kunt u voetbalgolf spelen. Op 1 km afstand van de camping kunt u gaan winkelen en mini-golf spelen.
  • Huisdieren toegestaan

Top vakantiehuizen in Denemarken

8 pers.
Vakantiehuis Aabenraa

Fraai en modern vakantiehuis uit hout. Het ligt in een nieuwe verkaveling van een vakantiehuisgebied in een zeer heuvelachtig, mooi landschap. Het interieur is door en door modern. De lichte wanden, plafonds en houten vloeren contrasteren mooi met do..

Aabenraa

6 pers.
Vakantiehuis Marina Minde

Rendbjerg is gelegen aan de westkant van het schiereiland Broagerland en kijkt uit op de Flensburg Fjord. Dit gebied is kindvriendelijk en heeft een prachtige natuur. Ook is in de buurt zijn de plaatsen Egernsund, Gråsten en Sønderborg te vinden. L..

Egernsund

4 pers.
Vakantiehuis Gedsted

Vakantiehuis heeft een mooie ligging in een rustig vakantiehuis gebied. Op 400m afstand ligt de Limfjird met een zandstrand om te baden en dus ideaal voor families met kinderen. De streek rond Skive met zijn weidse heidevlakten, kindvriendelijke stra..

Gedsted

6 pers.
Vakantiehuis Blåvandslyst

Maritieme sfeer in badplaats Blåvand Pal in het centrum van de bruisende badplaats Blåvand liggen deze aantrekkelijke vakantiehuizen van hoge standaard. Door een architect ontworpen, liggen ze in groepjes rijtjeshuizen met twee verdiepingen, omgeve..

Blåvand