Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Skorping

Denemarken

 

Comwell Sport Rebild Bakker

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij Comwell Sport Rebild BakkerGelegen midden in het prachtige nationaal park van Himmerland vind je Comwell Sport Rebild Bakker. Wie een actieve vakantie wilt, is hier aan het juiste adres. Trek een baantje in het ..

Skorping

Comwell Rebild Bakker

Verblijven in een aangename accommodatie in Skorping? Hotel Comwell Rebild Bakker is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 255 reizigers beoordelen Hotel Comwell Rebild Bakker gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu d..

Skorping

Chalets en Bungalows in DenemarkenDenemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!