Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Roskilde

Denemarken

 

Comwell Roskilde

4-daagse Autovakantie naar Seeland bij Comwell RoskildeComwell Roskilde ligt in een rustige omgeving met zicht op het Roskilde Fjord. Een prima uitvalsbasis om twee historische steden te bezoeken; Roskilde en Kopenhagen. Breng ook een bezoek aan Sagn..

Roskilde

Comwell Roskilde

Verblijven in een aangename accommodatie in Roskilde? Hotel Comwell Roskilde is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Comwell Roskilde, voor meer informatie! Ben jij..

Roskilde

Chalets en Bungalows in DenemarkenDenemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!