Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Oksbøl

Oksbøl, Denemarken

 

oksboloksboloksboloksboloksboloksboloksbol
Favoriet 
 

v.a. 370

  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Oksbøl in Oksbøl

Prachtig onderhouden vakantiehuis met een panoramisch uitzicht op een meer. U leeft aan het einde van een doodlopende weg. Het huis heeft een visvergunning met 2 uur visvergunning per week aan het meer van Vrøgum (voor alle gasten die in het huis verblijven). Het huis is zeer ruim en voorzien van goede slaapkamers, 2 badkamers, een jacuzzi en een leuke woonkeuken. In de woonkamer is het extra gezellig bij de kachel. Voor de kinderen is er een Hems voor spelen en kruipen. Buiten kunt u actief zijn in de grote tuin, er is ook een oven voor het bakken van stokbrood. Bezoek ook het zeer interessante Tirpitz-museum over de Tweede Wereldoorlog, gelegen tussen Blåvand en Ho.

Top vakantiehuizen in Denemarken

8 pers.
Vakantiehuis Allinge

Aantrekkelijk vakantiehuis met rustieke balken, mooie inrichting en zeezicht. Het huis is ruim. Het is licht en vriendelijk ingericht. De woonkamer heeft een open, modern uitgeruste keuken. De badkamer is zeer groot en heeft een whirlpool met een bad..

Allinge

4 pers.
Vakantiehuis Gedsted

Vakantiehuis heeft een mooie ligging in een rustig vakantiehuis gebied. Op 400m afstand ligt de Limfjird met een zandstrand om te baden en dus ideaal voor families met kinderen. De streek rond Skive met zijn weidse heidevlakten, kindvriendelijke stra..

Gedsted

6 pers.
Vakantiehuis Blåvandslyst

Maritieme sfeer in badplaats Blåvand Pal in het centrum van de bruisende badplaats Blåvand liggen deze aantrekkelijke vakantiehuizen van hoge standaard. Door een architect ontworpen, liggen ze in groepjes rijtjeshuizen met twee verdiepingen, omgeve..

Blåvand

8 pers.
Vakantiehuis Aabenraa

Fraai en modern vakantiehuis uit hout. Het ligt in een nieuwe verkaveling van een vakantiehuisgebied in een zeer heuvelachtig, mooi landschap. Het interieur is door en door modern. De lichte wanden, plafonds en houten vloeren contrasteren mooi met do..

Aabenraa