Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Middelfart

Denemarken

 

Comwell Middelfart

4-daagse Autovakantie naar Funen bij Comwell MiddelfartHet hotel is centraal gelegen in Denemarken met nette kamers, een uitstekend restaurant en een bar. In de omgeving is van alles te doen en ook het strand is dichtbij...

Middelfart

Comwell Middelfart

Verblijven in een aangename accommodatie in Middelfart? Hotel Comwell Middelfart is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Comwell Middelfart, voor meer informatie! Ben jij ..

Middelfart

  Landal Beach Park Middelfart

  7x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis parkerenMidden In het bos en direct aan de kust van het Zuid-Deense eiland Funen, én op vier kilometer van het kuststadje Middelfart, ligt het kindvriendelijke Landal Beach Park Middelfart. Het water van de K..

  Middelfart

   Landal Beach Park Middelfart

   3x overnachtenincl. eindschoonmaak gratis parkerenMidden In het bos en direct aan de kust van het Zuid-Deense eiland Funen, én op vier kilometer van het kuststadje Middelfart, ligt het kindvriendelijke Landal Beach Park Middelfart. Het water van de ..

   Middelfart

    Landal Beach Park Middelfart

    10x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis parkerenMidden In het bos en direct aan de kust van het Zuid-Deense eiland Funen, én op vier kilometer van het kuststadje Middelfart, ligt het kindvriendelijke Landal Beach Park Middelfart. Het water van de ..

    Middelfart

     Landal Beach Park Middelfart

     4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis parkerenMidden In het bos en direct aan de kust van het Zuid-Deense eiland Funen, én op vier kilometer van het kuststadje Middelfart, ligt het kindvriendelijke Landal Beach Park Middelfart. Het water van de K..

     Middelfart

      Fietsen in Denemarken

      Deze mooie fietsreis brengt u naar 'De tuin van Denemarken' namelijk het eiland Funen. Het eiland is uitstekend geschikt voor een fietsvakantie. Het is bezaaid met eindeloze golvende graanvelden, prachtige vergezichten op de fjorden, beboste heuvels ..

      Middelfart

      Chalets en Bungalows in Denemarken      Denemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

      Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
      Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!