Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Løkken

Denemarken

 

  Landal Grønhøj Strand

  10x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenLandal Grønhøj Strand in Løkken ligt helemaal in het noorden van Denemarken, pal aan de Noordzee en in de nabijheid van steden als Frederikshavn en Aalborg. De rust en de enorm brede zan..

  Løkken

   Landal Grønhøj Strand

   4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenLandal Grønhøj Strand in Løkken ligt helemaal in het noorden van Denemarken, pal aan de Noordzee en in de nabijheid van steden als Frederikshavn en Aalborg. De rust en de enorm brede zand..

   Løkken

    Landal Grønhøj Strand

    7x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenLandal Grønhøj Strand in Løkken ligt helemaal in het noorden van Denemarken, pal aan de Noordzee en in de nabijheid van steden als Frederikshavn en Aalborg. De rust en de enorm brede zand..

    Løkken

     Landal Grønhøj Strand

     3x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenLandal Grønhøj Strand in Løkken ligt helemaal in het noorden van Denemarken, pal aan de Noordzee en in de nabijheid van steden als Frederikshavn en Aalborg. De rust en de enorm brede zand..

     Løkken

     Chalets en Bungalows in Denemarken     Denemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

     Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
     Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!